Loading Laddar...
 

Intensivkurs Bil/Mc

Har du förkunskaper sedan tidigare och vill köra mer intensivt?

Då är intensivutbildningen något för dig. Man kan lägga upp lektionerna lite olika beroende på hur ditt personliga schema ser ut. Ett exempel är att man kör en dubbellektion, sedan har man rast 55 minuter, sen avslutar man med en enkel lektion. Detta kan upprepas 2-3 gånger i veckan.
Det är inte garanterat att man kommer vara redo för förarprovet efter en intensivutbildning. Men man kan självklart köpa till fler lektioner om det skulle behövas.

20 st KÖRLEKTIONER

I paketet ingår 20 st körlektioner. Man ska vara medveten om att det inte är en garanti på att man är redo för ett prov efter dessa körlektioner.

RISKETTAN

Den obligatoriska riskettan hålls på trafikskolan och lektionen är ca 3,5 h. Tanken är att man ska få insikt om alkohol, droger och trötthet relaterat till bilkörning samt att du ska få en insikt i hur olyckor kan undvikas. Kursen kan du gå så snart du har börjat din utbildning.

TEORIPAKETET

Du får hela teoripaketet, Körkortsboken, Studiehäftet, Vägmärken samt vägmärkestester. Du får även tillgång till vår frågebank via elevcentralen, där har vi olika tester som ska förbereda dig inför kunskapsprovet.

LÅN AV BIL VID FÖRARPROVET

Ordinariepris för att låna vår bil vid Förarprovet är 1350 kr. I detta paket så ingår det 1 uppvärmningslektion
och lån av vår bil när du ska köra upp.

(du sparar 1200kr)

Testlektion innan planerd intensivvecka

I god tid innan planerad utbildning kör du en testlektion hos oss. Testlektionen ingår i priset och syftar till att ge en bra start på kommande utbildning. Din lärare har också möjlighet aatt stämma av tidigare erfarenheter och förmåga att tillgodogöra dig nya kunskaper. Allt för att du skall vara så nära slutmålet som möjlig efter den intensiva körkortsveckan. 

DE FÖRSTA DAGARNA

Vi tillbringar de första dagarna på vårt centralt belägna manöverområde där vi varvar utbildningen med en mängd olika övningar i låg och hög fart för att du skall bli bra "kompis" med motorcykeln. Vi övar olika körtekniker och lär oss mer om motorcykeln.

INLEDNING

Upplevelsen inleds med att du tas emot i våra lokaler. Här börjar vi med en genomgång av veckans övningar och upplägg. Därefter provar vi ut den personliga skyddsutrustningen och tar oss i bil ut till vårt manöverområde.

ÖVNINGAR

Under veckan genomför du övningar på olika körbanor, tränar inbromsning, gör manöverprov mellan konor som motsvarar uppkörningsprovet etc. Mellan körpassen jobbar vi med säkerhetskontroller och fordonsteknik.

UPPLEV VACKRA GÖTEBORG

Är du inte Göteborgare så guidar vi dig gärna till det mest sevärda i Göteborg.

SLUTET AV VECKAN

I slutet av veckan läggs fokuset på körning i trafik med en avslutande landsvägsutflykt till Marstrand eller annat trevligt utflyktsmål efter gruppens önskemål.

RISKUTBILDNING 1 & 2

På måndagen görs den obligatoriska risk 1 utbildningen och på fredags förmiddagen avslutas veckan med den praktiska risk 2 utbildningen.

TRAFIKVERKETS KUNSKAPSPROV

När veckan är över och du genomfört de obligatoriska riskutbildningarna så har du möjlighet att genomföra Trafikverkets kunskapsprov på valfri provort.

KÖRPROVET PÅ TRAFIKVERKET

När kunskapsprovet är godkänt och du har nått upp till målen med körningen så hjälper vi dig gärna att planera in det avslutande körprovet på Trafikverket.

VEM PASSAR KÖRKORTSVECKAN?

Körkortsveckan passar bäst för dig som har bilkörkort och åtminstone har testat på att köra moped, cross eller mc tidigare. Programmet bygger på att du läser in aktuell teori innan körkortskursen börjar. Detta kan ske på distans eller med lärarledd utbildning hos oss på Trafikskolan.

HÄRLIGT, ROLIGT, SVETTIGT..

När veckan är slut hoppas vi att du haft en härlig, rolig, svettig och inte minst mycket lärorik tid med oss

KURSINNEHÅLL!

 
Hjälp med Körkortstillstånd Ingår
Syntest Ingår
Teoriböcker Ingår
Dataprov Ingår
MC och personlig skyddsutrustning under veckan Ingår
Ca 25 timmar praktisk utbildning Ingår
Riskutbildning 1 och 2 Ingår
5 dagars lunch och mellanmål Ingår
Grupputbildning med max sex deltagare per vecka Ingår

 

Pris: 
Ord. pris 21.000 kr per person (inkl. moms)* 
Boka innan 28/2- 2016 så får du 2000 kr i boka tidigt rabatt

Info:
*Transportstyrelsens/Trafikverkets avgifter samt ev kostnad för lån av mc vid körprov tillkommer.

Kursen ger ingen garanti till körkort. Vid bokning betalas 1800 kr, du får då tillgång till de teoretiska delarna av utbildningen. 
Resterande kostnad betalas senast 10 dagar innan kursstart.