Loading Laddar...
 

Risk1 & Risk 2 (MC)

 

Riskutbildning 1 – är en teoretisk utbildning som är obligatorisk.

Utbildningen handlar om alkohol, övriga droger, trötthet och riskfyllda beteenden kopplat till mc. Du kan med fördel boka in riskutbildningen hos oss tidigt i din körkortsutbildning. Efter genomförd utbildning rapporteras du till Transportstyrelsen.

Kursdatum

2017-02-20 17.00 - 20.30
2017-03-27 17.00 - 20.30
2017-04-03 17.00 - 20.30
   
   

 

Riskutbildning 2

Nu kan du göra din obligatoriska riskutbildning 2 för mc centralt i Göteborg på en fredag eller lördag. Vårt mål är att du skall få en rolig, nyttig och inte minst lärorik utbildning. Vi har mångårig erfarenhet av mckörning och riskutbildningar. Alla våra instruktörer jobbar även dagligen som mclärare i Göteborg. Utbildningen är öppen för alla, oavsett om du kör privat, går hos oss på Kramérs Trafikskola eller på någon annan trafikskola.

Riskutbildning 2 – handlar om hastighet, säkerhet och körning under särskilda förhållanden.

Utbildningen kommer att beröra risker med överskattning av din egen förmåga, vanliga olyckssituationer, farliga beteenden och vikten av samspel med övriga trafikanter.

För att kunna genomföra utbildningens praktiska delar är det viktigt att du är i slutet av din utbildning. Om vår instruktör bedömer att din körförmåga är för låg så är avgiften för dagens utbildning förverkad. När du övat upp dina färdigheter och vill göra om utbildningen hos oss betalar du halva kursavgiften.

En godkänd riskutbildning är giltig i 5 år.

Att delta vid ett kurstillfälle kostar från 2900 kr per deltagare, i priset ingår lån av mc, komplett säkerhetsutrustning (stl xs-xxl) och fika.

Kursdatum

Än så länge har vi inte släppt några kursdatum än.