Loading Laddar...
 

Intensivkurs Bil

Har du förkunskaper sedan tidigare och vill köra mer intensivt?

Då är intensivutbildningen något för dig. Man kan lägga upp lektionerna lite olika beroende på hur ditt personliga schema ser ut. Ett exempel är att man kör 60 eller 80 min, sedan har man rast och sedan avslutar man med 60 min bil. Detta kan upprepas 2-3 gånger i veckan.
Det är inte garanterat att man kommer vara redo för förarprovet efter en intensivutbildning. Men man kan självklart köpa till fler minuter om det skulle behövas.

 

I paketet ingår 960 min utbildning bil. Man ska vara medveten om att det inte är en garanti på att man är redo för ett prov efter dessa körlektioner.

RISKETTAN

Den obligatoriska riskettan hålls på trafikskolan och lektionen är ca 3,5 h. Tanken är att man ska få insikt om alkohol, droger och trötthet relaterat till bilkörning samt att du ska få en förståelse i hur olyckor kan undvikas. Kursen kan du gå så snart du har börjat din utbildning.

TEORIPAKETET

Du får hela teoripaketet, Körkortsboken, Studiehäftet, Vägmärken samt vägmärkestester. Du får även tillgång till vår frågebank via elevcentralen, där har vi olika tester som ska förbereda dig inför kunskapsprovet.

LÅN AV BIL VID FÖRARPROVET

Ordinariepris för att låna vår bil vid Förarprovet är 1350 kr. I detta paket så ingår det 1 uppvärmningslektion
och lån av vår bil när du ska köra upp.

(du sparar 1200kr)